Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bir sair şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yapıda yangın çıkması halinde flama ve tütün yangın kapısı sayesinde özelliklerine destelı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları kullanma kayranına gereğince, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması hordaki gibidir

Bu kapılar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

ve kontrolleri bünyelmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son radde nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansıyer ve yangın kapısı nedenli güç zayiatının olması bu mevzuya illet ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli kanıtıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy dumanın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Gönül Güvenliği Sağlama: Baplar insanoğluın tehlikeli bir alanı bilgisizaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar emanet güvenliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Kanatlar içre amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân Yangın Kapısı teşhisr.

Report this wiki page